Totaalonderhoud voor uw woning en bedrijfspand 

Bij ons voor totaalonderhoud aan uw woning terecht. Dat betekent dat u alle mogelijke werkzaamheden voor onderhoud en renovatie aan uw woning onder één dak vindt. Of het nu gaat om loodgieterswerk, riool ontstoppen, schilderwerk, timmerwerkzaamheden of compleet nieuw dak .

 

Goed onderhoud aan uw woning of bedrijfsruimte is van groot belang, maar wordt vaak enorm onderschat. Het is belangrijk om tijdig iemand in te schakelen die de ontstane gebreken aan uw woning vakkundig kan herstellen. U zult daarmee later hoge kosten besparen. Wij kunnen onder andere uw dakgoten repareren, uw kozijnen op maat vervangen en uw dakkapel vernieuwen in een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

 

Neem contact op met Kersten totaalonderhoud & Loodgieterstechniek voor al uw loodgieterswerk, maar ook renovatie- en verbouwwerkzaamheden, riool inspecties en pompinstallaties onderhoud. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, voor spoedgevallen kunt u bellen met 06-25116017

 

Wist u dat?

Volgens de Woningwet, eigenwoningbezitters zelfs verplicht zijn om regelmatig onderhoud aan hun huis te plegen?
In het Bouwbesluit is vastgelegd aan welke eisen uw woning moet voldoen op het gebied van veiligheid, gezondheid en bruikbaarheid.