Reactie plaatsen

Reacties

Jorn
een maand geleden

Last van verstopt riool. Bleken wortels door de gresbuis te zijn gegroeid. Raymond nam uitgebreid de tijd om eerst de verstopping te verhelpen, en daarna om de oorzaak vast te stellen. Buis is in een halve dag correct vervangen voor pvc. De voortuin is weer keurig dicht gelegd door de hovenier waar Raymond mee samenwerkt. Prettige omgang en afspraken worden nagekomen. Tevreden klant.

Lydia
2 maanden geleden

Ik ben zeer tevreden over Raimond Kersten. Mijn badkamerlekkage (regenwater liep door de afvoer van mijn ventilator de badkamer in) werd snel en vakkundig door hem gerepareerd. Geen ingewikkelde verhalen, gewoon een duidelijke uitleg van wat het probleem was met de afvoerpijp op het dak. De rekening was ook geen onaangename verrassing, kortom: Raimond is snel, betrouwbaar, klantvriendelijk en hanteert schappelijke tarieven. Ik zal hem in de toekomst bij andere mogelijke lekkageproblemen meteen weer inschakelen en ik kan hem van harte aanbevelen!

Fred
7 maanden geleden

Vorige week vrijdag hadden wij een gootsteen verstopping in ons appartement. Eerst zelf bezig geweest met een (te kleine) veer en later met een hoge druk slang om te ontstoppen. Jammer genoeg is het mij niet zelf gelukt. Ik dacht dat wordt lastig om op vrijdagmiddag nog een loodgieter te bellen net voor het weekend. Raimond gebeld en hij was er met een uur, gelukkig verstopping verholpen. Dank aan de snelle reactie en oplossing van Raimond. Volgende keer bellen wij weer Raimond.

Jan
9 maanden geleden

Op maandagavond bleek onze gootsteen in de keuken verstopt. Gebruikelijke producten hielpen zelfs na 5 keer nog niet. Volgende dag Raimond gebeld en diezelfde middag is het probleem uitstekend en vriendelijk opgelost.

Arend Heijbroek
9 maanden geleden

Raimond stond meteen klaar om een lekkage in de keukenkast te repareren. Snel, prettig en oplossingsgericht. Van harte aanbevolen.

Wijnand Mebius
10 maanden geleden

Tot 2 keer toe was Raimond in staat, ondanks zijn overvolle agenda, mij te helpen met lekkage problemen in de keuken.
Na zijn tweede bezoek is nu alles vervangen en gerepareerd wat nodig was. Snel deskundig en prettig in de omgang.
Ik beveel Raimond van harte aan!👍

Jaap Teeuw
10 maanden geleden

Een echte VAKMAN! Complimenten voor je werk!

Peter Dijs
een jaar geleden

Bij een hoosbui kon onze waterafvoer vanuit het dakgoten het voor en achter niet aan. Ook spoot het water uit de gootsteen in de keuken en dreigde overstroming op de begane grond. Het was al kort voor middernacht. Met de snelle reactie en hulp van Raimond ondanks het late tijdstip is erger voorkomen en werden de problemen opgelost. Daarom alle waardering voor deze vakman.

M. de Bruijne
een jaar geleden

Heel blij met de service en het meedenken van Raimond. Hierdoor heeft hij de klus snel én goed en zelfs goedkoper dan geoffreerd kunnen uitvoeren.

Iman Looijen
een jaar geleden

Wegens het met purschuim isoleren van de spouwmuur en daarbij een afvoerpijp te hebben doorboord is er een giga verstopping ontstaan in de afvoer richting riolering……maar hier komt de ontknoping…..woensdagavond Raimond gebeld uitgelegd wat het probleem was en donderdag morgen 8.00uur was Raimond aanwezig via riool camera de problemen in beeld gebracht en de oprit opengebroken stukken afvoerbuizen verwijderd nieuwe aangebracht straatwerk weer fantastisch gelegd en dit alles bij een temperatuur van 34 graden het water liep sneller van Raimonds hoofd dan bij mij uit de kraan..……en na anderhalve dag alles weer prima in orde…wat een super bedrijf werkt keurig geeft een goed advies en uiteindelijk alles keurig opgeruimd….TOPPI!!!!

O.J. Doornenbal
een jaar geleden

Zaterdagmorgen ernstige verstopping. Gebeld met Kersten. Binnen een uur was Raimond al aan het werk en heeft de verstopping prima verholpen.
En ook de ontvangen factuur was voor ons geen verrassing. Prima man om te bellen als je problemen hebt. Geen woorden maar daden, nog de "ouderwetse vakman" met moderne materialen.

Verweij
een jaar geleden

Hele goede service, Raimond kwam snel en lost het problemen snel op. Top bedrijf wij bevelen hem zeker aan

J. .J. van der bel
een jaar geleden

Levert kwaliteit in brede zin! Niet alleen vakmatig, maar ook qua overige kwaliteitsindicatoren die voor de klant belangrijk zijn!

Eric
2 jaar geleden

Gres riolering in de grond verstopt. Zelf uitgegraven echter al snel tot de conclusie 'hier moet een vakman bijkomen'.
Raimond kon er met een uurtje zijn. Met name zijn manier van diagnose stellen (er zitten geen wortels in de leiding) getuigt voor mij van vakmanschap. Riolering volledig doorgespoten en gereinigd. Divers advies om e.e.a. zelf te doen en tips (o.a. inspectieput aanleggen). Leuk om van Raimond zijn kennis te mogen ontvangen.

Ron
2 jaar geleden

Vlotte reactie en snelle actie. De volgende keer bel ik je weer Raimond! Dank.

Silvie
2 jaar geleden

Ik dacht lekkage te hebben en heb daarom contact opgenomen met Kersten. Raimond reageerde snel en kon ondanks de drukte sneller dan ik had verwacht. Hij heeft alles grondig onderzocht en kon me daarna vertellen wat het probleem was en hoe dat nog vrij eenvoudig opgelost kon worden. Raimond ontdekte ook dat een buis van de luchtafvoer los zat en heeft die meteen vastgezet. Ik vond hem heel vriendelijk, behulpzaam en kundig. Als ik weer een loodgieter nodig heb dan zal ik zeker Kersten weer bellen.

Ton
2 jaar geleden

Dank Raymond snel geholpen en probleem opgelost. Wij zijn dik tevreden.

Rob
2 jaar geleden

In ons, 30 jaar oude, appartementencomplex zijn er altijd wel wat lekkages en andere knelpunten waarbij het beschikbaar zijn van goede hulp zeer welkom is.
Fa. Kersten, in de persoon van Raimond is zo'n betrouwbare, vriendelijke en professionele hulp.
absolute aanrader dus, maar niet teveel anders heeft hij het te druk om ons te bedienen. (komt wel goed hoor)

Jelle van der Meer
2 jaar geleden

In korte tijd 2 x heer Kersten ingeschakeld. (voor verstopte regenafvoer en vernieuwing toilet). In beide gevallen naar volle tevredenheid afgehandeld en tegen schappelijke prijs. Kersten werkt netjes, vakkundig en komt zijn afspraken keurig naar. Zeer aan te bevelen.

Sandra
2 jaar geleden

Wij hadden een uitstekende ervaring met Kersten Totaalonderhoud. Snelle, goede en vriendelijke service, heldere communicatie. Wij komen terug bij meneer Kersten voor bij de volgende klus die gedaan moet worden.

P. Dijs
3 jaar geleden

We hebben de heer Kersten ingeschakeld vanwege eerdere goede ervaringen. Het toilet op de begane grond moest worden vervangen. De klus is zojuist geklaard en we zijn erg tevreden. Snelle respons, perfect afgewerkt. Een echte vakman die weaanbevelen.

Simon van Vliet
3 jaar geleden

Dhr Kersten gebeld voor lekage aan waterleiding binnen 24 uur was het opgelost, top service!!!
Ik ben een zeer tevreden kant.

L. Kruitbosch
3 jaar geleden

Wij hebben Kersten ingeschakeld in verband met een lekkage aan het riool. Hij kwam direct langs om de oorzaak de achterhalen en heeft dezelfde week het probleem verholpen. Zeer snelle en vriendelijke service.

A van Dijk
3 jaar geleden

Dhr Kersten is bij ons geweest om een verwarming te plaatsen. Zeer vriendelijk, werkt netjes en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader

Joke Guntenaar
3 jaar geleden

Kersten is uiterst klantvriendelijk en snel met het oplossen van mankementen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Joost de Boer
3 jaar geleden

Toen vorige week plotseling een waterleiding in mijn appartement sprong, stond Kersten direct klaar om het probleem op te lossen met vakmanschap én klantvriendelijkheid. Omdat de parketvloer krom trok door het water kon de deur naar de woonkamer niet meer open. Ook dat losten de heren van Kersten vakkundig op. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen! Absolute helden!

E.J. Molkenboer
3 jaar geleden

Naar aanleiding van goede ervaring in voorgaande jaren kwam ik weer terug bij dit bedrijf met mijn hulpvraag. Snelle service, meedenken en keurige afwerking. Kersten is beslist een aanrader!

Henk van bemmel
3 jaar geleden

Kersten heeft ons meerdere keren geholpen door zijn zeer snelle service en vakmanschap heel blij mee gr henk

Henry van Hoof, Utrecht
3 jaar geleden

Kersten heeft het probleem wat wij met de afvoerleidingen hadden grondig onderzocht en hierover vakkundig geadviseerd.
Daarna zijn de werkzaamheden snel opgepakt en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Heel prettig was het goede contact en de snelle reacties op onze vragen via mail en telefoon.
Prima bedrijf!
De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en de problemen zijn verholpen.

Seasons Parket Maarssen
3 jaar geleden

Kersten heeft ons nu een paar keer met uitstekende service geholpen. leidingen aanpassen zodat wij onze vloeren mooier en beter kunnen leggen. Goed, snel en vakkundig.

Silvie
3 jaar geleden

Het afgelopen jaar 2 keer gebruiken mogen maken van de diensten van Kersten Totaal Onderhoud. Beide keren werd diezelfde dag nog het probleem vakkundig verholpen, de mensen zijn vriendelijk en klantgericht

Biente
3 jaar geleden

Een echte vakman, die de verwarming weer deed werken door perfect vakmanschap. Vriendelijk en snelle service.

Gernand Hosmar
3 jaar geleden

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Kersten. Snel, professioneel, zeer klant vriendelijk en persoonlijk. Toen zij hoorden dat het onze trouwdag was, kwamen ze terug om een bosje bloemen te brengen. Hartstikke leuk!

Gertie
3 jaar geleden

Kersten totaalonderhoud heeft onze daklekkage snel gerepareerd. Een paar dagen later was er weer een stortbui, heel blij met de snelle en goede reparatie!

David
3 jaar geleden

Raimond kwam nog op dezelfde dag onze kelder leegpompen. Een echte vakman met gevoel voor klantvriendelijkheid.

Jan van Ingen
3 jaar geleden

Lekkage aan goot werd deskundig hersteld! Wij waren ook blij met de snelle reactie op ons verzoek om langs te komen.

Leo Schreuders
3 jaar geleden

Ben tevreden met het werk door Raymond verricht aan de lekkages in de dakgoot en de gootsteen.
Hij legt bovendien goed uit wat en hoe hij te werk gaat

Corry de Boer
4 jaar geleden

Raymond is een goede vakman. Verstopping was snel opgelost 👌

evelien broerse
4 jaar geleden

zeer goed ervaringen met het bedrijf, had al verschillende bedrijven laten komen voor een ontstopping van de keuken naar buiten toe
Heb Kersten gebeld en hebben het goed voor elkaar gekregen met veel geduld en vol goede moed, zeer positieve houding
Laatst had mijn moeder toiletverstopping en ook snel en vakkundig verholpen

Linda
4 jaar geleden

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het kitten van de douche ruimte. Deze man weet waar hij over praat en werkt netjes! Is erg klantvriendelijk en staat open voor vragen. Geeft hier en daar ook goede aanvullende adviezen.Een echte aanrader!

P . Dekker
4 jaar geleden

Ik heb hem de late week voor twee gevallen benaderd, eerst voor een verstopte afvoer en toen voor een lekke leiding. Beide keren is er prompt in actie gekomen en zijn de problemen snel en vakkundig opgelost. Ze denken met je mee, verplaatsen zich in jouw situatie en lossen het probleem op. Prettig contact. Aan te bevelen.

Carolien de Boer
4 jaar geleden

De verstopping in toilet en badkamer is door de heer Kersten snel en vakkundig verholpen. Na mijn telefoontje was hij er al binnen het uur. Goede service en prettig contact.

H.J.Kleinschmidt
4 jaar geleden

Ik had een probleem met het spoelen van mijn WC
Kersten gebeld die na 20 min. kwam. Heeft het probleem goed, deskundig opgelost. Prettig contact. H.J.Kleinschmidt

Klaas en Maud Timmer
4 jaar geleden

Omdat Raymond overdag niet te bereiken was vanwege een cursus, die hij volgde en na inspreken van zijn voicemail, kreeg ik 's avonds om half 11 een sms-je van hem. De afspraak werd snel gemaakt en de volgende dag stond Raymond keurig op tijd voor de deur om onze verstopping te verhelpen. Zeer goede service!!!

Eveline
4 jaar geleden

Raimond is een echte vakman die snel en vakkundig te werk gaat! Erg klantvriendelijk! Zoekt naar oplossingen en besteld desnoods spullen in buitenland. Wc gerepareerd en badkraan vervangen wat een enorme uitdaging was omdat het type niet meer bestelbaar was. Ontzettend tevreden! Raad hem dan ook zeer aan!

Truus
4 jaar geleden

Raimond heeft de afvoer van onze regenpijp ontstopt. Hij is een echte vakman. Heel klantvriendelijk en de kosten vielen ook mee. ik kan hem van harte aanbevelen.

Ton Vlaar
4 jaar geleden

Vlottermechanisme inbouwtoilet kapot. Snelle afspraak, vriendelijk, deskundig, mechanisme in Nederland niet meer te krijgen, uit Frankrijk laten komen en vervolgens snel geïnstalleerd. Prima service voor goede prijs. Zeer tevreden.

Ruud
4 jaar geleden

Zeer vakkundig verstopping gerepareerd welke was veroorzaakt door een verzakking van het riool. Raimond is zeker aan te raden!!

John
4 jaar geleden

Forse lekkage bij regenpijp. De technicus Raimond Kersten van Totaalonderhoud en Loodgieterstechniek was binnen
was 2,5 uur aanwezig en heeft er zijn handen vol aan gehad.
De verstopping bleek uiteindelijk halverwege de tuin te zitten. Op zéér professionele wijze het probleem opgelost met de geavanceerde apparatuur die hem ter beschikking stond.
Proficiat firma Kersten! Ik ben erg tevreden, dat het zo snel en goed is opgelost.

Michelle
4 jaar geleden

Keurig netjes werk verricht bij ons in de winkel.
Lekkage vakkundig gerepareerd.
We zijn er zeer tevreden over.


Uw privacy op deze website.

Bij het achterlaten van één reactie onder onze reverenties.

Melden wij u dat u privé-e-mailadres niet wordt getoond.

Deze zijn beveiligt volgens de Privacywet, en wij verstrekken geen gegevens aan derde.

Spoed? Bel direct onze 24 uur service!

Kersten Totaal Services is 24 uur per dag bereikbaar voor problemen in de regio Bilthoven en omgeving.

 

Onze expertise

  • Renovatie
  • Ontstoppen
  • Loodgieterswerk
  • Inspecties
  • Rioolservice
  • Sanitair
  • Dak / dakgoten onderhoud
  • het complete dak vernieuwen EPDM, PVC of bitumen

Goede referenties Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij een groot en divers klantenbestand opgebouwd in de regio midden Nederland . Zowel bedrijven, particulieren als Vve's, Defensie