Reactie plaatsen

Reacties

Ton
9 dagen geleden

Dank Raymond snel geholpen en probleem opgelost. Wij zijn dik tevreden.

Rob
13 dagen geleden

In ons, 30 jaar oude, appartementencomplex zijn er altijd wel wat lekkages en andere knelpunten waarbij het beschikbaar zijn van goede hulp zeer welkom is.
Fa. Kersten, in de persoon van Raimond is zo'n betrouwbare, vriendelijke en professionele hulp.
absolute aanrader dus, maar niet teveel anders heeft hij het te druk om ons te bedienen. (komt wel goed hoor)

Jelle van der Meer
2 maanden geleden

In korte tijd 2 x heer Kersten ingeschakeld. (voor verstopte regenafvoer en vernieuwing toilet). In beide gevallen naar volle tevredenheid afgehandeld en tegen schappelijke prijs. Kersten werkt netjes, vakkundig en komt zijn afspraken keurig naar. Zeer aan te bevelen.

Sandra
3 maanden geleden

Wij hadden een uitstekende ervaring met Kersten Totaalonderhoud. Snelle, goede en vriendelijke service, heldere communicatie. Wij komen terug bij meneer Kersten voor bij de volgende klus die gedaan moet worden.

P. Dijs
7 maanden geleden

We hebben de heer Kersten ingeschakeld vanwege eerdere goede ervaringen. Het toilet op de begane grond moest worden vervangen. De klus is zojuist geklaard en we zijn erg tevreden. Snelle respons, perfect afgewerkt. Een echte vakman die weaanbevelen.

Simon van Vliet
7 maanden geleden

Dhr Kersten gebeld voor lekage aan waterleiding binnen 24 uur was het opgelost, top service!!!
Ik ben een zeer tevreden kant.

L. Kruitbosch
7 maanden geleden

Wij hebben Kersten ingeschakeld in verband met een lekkage aan het riool. Hij kwam direct langs om de oorzaak de achterhalen en heeft dezelfde week het probleem verholpen. Zeer snelle en vriendelijke service.

A van Dijk
8 maanden geleden

Dhr Kersten is bij ons geweest om een verwarming te plaatsen. Zeer vriendelijk, werkt netjes en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader

Joke Guntenaar
9 maanden geleden

Kersten is uiterst klantvriendelijk en snel met het oplossen van mankementen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Joost de Boer
9 maanden geleden

Toen vorige week plotseling een waterleiding in mijn appartement sprong, stond Kersten direct klaar om het probleem op te lossen met vakmanschap Ć©n klantvriendelijkheid. Omdat de parketvloer krom trok door het water kon de deur naar de woonkamer niet meer open. Ook dat losten de heren van Kersten vakkundig op. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen! Absolute helden!

E.J. Molkenboer
11 maanden geleden

Naar aanleiding van goede ervaring in voorgaande jaren kwam ik weer terug bij dit bedrijf met mijn hulpvraag. Snelle service, meedenken en keurige afwerking. Kersten is beslist een aanrader!

Henk van bemmel
11 maanden geleden

Kersten heeft ons meerdere keren geholpen door zijn zeer snelle service en vakmanschap heel blij mee gr henk

Henry van Hoof, Utrecht
een jaar geleden

Kersten heeft het probleem wat wij met de afvoerleidingen hadden grondig onderzocht en hierover vakkundig geadviseerd.
Daarna zijn de werkzaamheden snel opgepakt en naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Heel prettig was het goede contact en de snelle reacties op onze vragen via mail en telefoon.
Prima bedrijf!
De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en de problemen zijn verholpen.

Seasons Parket Maarssen
een jaar geleden

Kersten heeft ons nu een paar keer met uitstekende service geholpen. leidingen aanpassen zodat wij onze vloeren mooier en beter kunnen leggen. Goed, snel en vakkundig.

Silvie
een jaar geleden

Het afgelopen jaar 2 keer gebruiken mogen maken van de diensten van Kersten Totaal Onderhoud. Beide keren werd diezelfde dag nog het probleem vakkundig verholpen, de mensen zijn vriendelijk en klantgericht

Biente
een jaar geleden

Een echte vakman, die de verwarming weer deed werken door perfect vakmanschap. Vriendelijk en snelle service.

Gernand Hosmar
een jaar geleden

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Kersten. Snel, professioneel, zeer klant vriendelijk en persoonlijk. Toen zij hoorden dat het onze trouwdag was, kwamen ze terug om een bosje bloemen te brengen. Hartstikke leuk!

Gertie
een jaar geleden

Kersten totaalonderhoud heeft onze daklekkage snel gerepareerd. Een paar dagen later was er weer een stortbui, heel blij met de snelle en goede reparatie!

David
een jaar geleden

Raimond kwam nog op dezelfde dag onze kelder leegpompen. Een echte vakman met gevoel voor klantvriendelijkheid.

Jan van Ingen
een jaar geleden

Lekkage aan goot werd deskundig hersteld! Wij waren ook blij met de snelle reactie op ons verzoek om langs te komen.

Leo Schreuders
een jaar geleden

Ben tevreden met het werk door Raymond verricht aan de lekkages in de dakgoot en de gootsteen.
Hij legt bovendien goed uit wat en hoe hij te werk gaat

Corry de Boer
2 jaar geleden

Raymond is een goede vakman. Verstopping was snel opgelost šŸ‘Œ

evelien broerse
2 jaar geleden

zeer goed ervaringen met het bedrijf, had al verschillende bedrijven laten komen voor een ontstopping van de keuken naar buiten toe
Heb Kersten gebeld en hebben het goed voor elkaar gekregen met veel geduld en vol goede moed, zeer positieve houding
Laatst had mijn moeder toiletverstopping en ook snel en vakkundig verholpen

Linda
2 jaar geleden

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor het kitten van de douche ruimte. Deze man weet waar hij over praat en werkt netjes! Is erg klantvriendelijk en staat open voor vragen. Geeft hier en daar ook goede aanvullende adviezen.Een echte aanrader!

P . Dekker
2 jaar geleden

Ik heb hem de late week voor twee gevallen benaderd, eerst voor een verstopte afvoer en toen voor een lekke leiding. Beide keren is er prompt in actie gekomen en zijn de problemen snel en vakkundig opgelost. Ze denken met je mee, verplaatsen zich in jouw situatie en lossen het probleem op. Prettig contact. Aan te bevelen.

Carolien de Boer
2 jaar geleden

De verstopping in toilet en badkamer is door de heer Kersten snel en vakkundig verholpen. Na mijn telefoontje was hij er al binnen het uur. Goede service en prettig contact.

H.J.Kleinschmidt
2 jaar geleden

Ik had een probleem met het spoelen van mijn WC
Kersten gebeld die na 20 min. kwam. Heeft het probleem goed, deskundig opgelost. Prettig contact. H.J.Kleinschmidt

Klaas en Maud Timmer
2 jaar geleden

Omdat Raymond overdag niet te bereiken was vanwege een cursus, die hij volgde en na inspreken van zijn voicemail, kreeg ik 's avonds om half 11 een sms-je van hem. De afspraak werd snel gemaakt en de volgende dag stond Raymond keurig op tijd voor de deur om onze verstopping te verhelpen. Zeer goede service!!!

Eveline
2 jaar geleden

Raimond is een echte vakman die snel en vakkundig te werk gaat! Erg klantvriendelijk! Zoekt naar oplossingen en besteld desnoods spullen in buitenland. Wc gerepareerd en badkraan vervangen wat een enorme uitdaging was omdat het type niet meer bestelbaar was. Ontzettend tevreden! Raad hem dan ook zeer aan!

Truus
2 jaar geleden

Raimond heeft de afvoer van onze regenpijp ontstopt. Hij is een echte vakman. Heel klantvriendelijk en de kosten vielen ook mee. ik kan hem van harte aanbevelen.

Ton Vlaar
2 jaar geleden

Vlottermechanisme inbouwtoilet kapot. Snelle afspraak, vriendelijk, deskundig, mechanisme in Nederland niet meer te krijgen, uit Frankrijk laten komen en vervolgens snel geĆÆnstalleerd. Prima service voor goede prijs. Zeer tevreden.

Ruud
2 jaar geleden

Zeer vakkundig verstopping gerepareerd welke was veroorzaakt door een verzakking van het riool. Raimond is zeker aan te raden!!

John
2 jaar geleden

Forse lekkage bij regenpijp. De technicus Raimond Kersten van Totaalonderhoud en Loodgieterstechniek was binnen
was 2,5 uur aanwezig en heeft er zijn handen vol aan gehad.
De verstopping bleek uiteindelijk halverwege de tuin te zitten. Op zƩƩr professionele wijze het probleem opgelost met de geavanceerde apparatuur die hem ter beschikking stond.
Proficiat firma Kersten! Ik ben erg tevreden, dat het zo snel en goed is opgelost.

Michelle
2 jaar geleden

Keurig netjes werk verricht bij ons in de winkel.
Lekkage vakkundig gerepareerd.
We zijn er zeer tevreden over.

Marjan
2 jaar geleden

vriendelijk, vakkundig, veel kennis, houdt zich aan afspraken, doet wat nodig is. Zeer tevreden over deze vakman.

Jeroen
2 jaar geleden

Raimond heeft bij ons een aantal CV leidingen verwijderd, zowel boven als onder de grond. Aansluitingen voor vloerverwarming gemaakt, op een bovenverdieping een nieuwe radiator geplaatst en een buitenkraantje vervangen. Alles vakkundig, en hij geeft goed advies waar nodig.

peter
3 jaar geleden

Raimond Kersten heeft bij ons thuis het gat van de toiletafvoer verplaatst en een luchtafvoer in het dak gedicht. Snel en vakkundig gemaakt en nog gezellig ook. Voor een volgende klus gaan wij hem zeker weer bellen.

Peter
3 jaar geleden

Raimond heeft ons vakkundig geholpen en een uitstekende service geleverd. Hij heeft de keukenkraan en badkamerkraan vervangen. Hij heeft de cv leidingen in de kruipruimte omgelegd en een vulkraan vervangen. We zijn zeer te vreden.

Daan Tettero
3 jaar geleden

Vandaag snel en vakkundig geholpen door Raimond. De ontluchting van onze badkamer was niet goed en Raimond heeft dit snel en goed verholpen!

PLUS Bilthoven
3 jaar geleden

Uitstekende service, snel en vakkundig geholpen!.

H.R. Marcelis
3 jaar geleden

Ben zeer tevreden over de door dhr. Kersten uitgevoerde reparatie op mijn dak (vervanging zink)en over de vriendelijke klantbenadering.

J Toonstra
4 jaar geleden

Lekkage in badkamer netjes opgelost . Ben er erg blij mee. Monteur is zijn vak waardig , en klantvriendelijk . Echt een aanrader .

De Wilde Metaal
4 jaar geleden

De verstopping van onze toiletten is keurig opgelost door Kersten. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd met het juiste advies en daarbij functioneert alles weer, top!

Sander Renes
4 jaar geleden

Onlangs moest er met spoed een reparatie gedaan worden aan ons dak, de loodslabben en de voegen waren de boosdoeners. Kersten heeft een vakkundige monteur ons dak laten repareren, en dit in het weekeinde! Echt Top !!!

j van der Lingen
4 jaar geleden

vandaag afsluit kranen onder in kruip ruimte vervangen en installatie na gelopen
Monteur kent zeer goed zijn vak en komt zeer professioneel over
Zeer tevreden met de gedane werkzaamheden
Aanrader vooral uw klussen in en om het huis
volgende klus gaat zeker weer naar dit mooie bedrijf uit Bilthoven

Peter
4 jaar geleden

Kersten totaalonderhoud heeft een regengoot gemaakt bij mijn voordeur en aangesloten op de hemelwaterafvoer.goede kwaleit en correct gewerkt. Zeer te vreden met het resultaat en werking ervan.

M.Kleijn
4 jaar geleden

Raimond heeft het buitengebeuren geschilderd en waar nodig het verrotte houtwerk vervangen. Dit is door hem heel keurig gedaan voor een nette prijs. Ik ben zeer tevreden!

Bouwbedrijf van Laar BV
4 jaar geleden

Geachte heer Kersten,
U heeft voor ons bedrijf de coƶrdinatie gedaan bij de montage van de nieuwe garagedeuren aan het Boogschutter- en Steenbokplein en daarnaast het schilderwerk aan de ramen van deze garages. Beide klussen heeft u goed en efficiƫnt uitgevoerd, waarvoor onze dank.

Walter
4 jaar geleden

Meneer Kersten heeft het verstopte riool voor ons opgelost hij was snel terplaatse, goede overleg en goed opgelost.
Bedankt Raimond

Meijer
4 jaar geleden

Raimond heeft voor mij diverse ontstoppingen gedaan naar behoren. Ik dank hem voor het prettige contact en uitgevoerde werkzaamheden


Uw privacy op deze website.

Bij het achterlaten van één reactie onder onze reverenties.

Melden wij u dat u privé-e-mailadres niet wordt getoond.

Deze zijn beveiligt volgens de Privacywet, en wij verstrekken geen gegevens aan derde.